Het is actually 1 en al phony alles.draait om

Het try 1 durante al phony alles.draait om geld en allemaal computerwerk heb zelfs dames gezien pass away ik ken en niet eens erop zitten veel buitenlandse dames je ken pas iets als je abonnement neemt oplichters en maar aan bieden gratis try je ken niet eens praten zonder een abonnement

Bedankt dat you de tijd nam om een feedback more than ons te schrijven. We vinden het erg jammer om te lezen dat you geen positieve ervaring heeft opgedaan.

Uit uw remark begrijp ik dat u zich zorgen maakt more eventuele nepprofielen op ons system. Ik zou u graag gerust willen stellen en benadrukken dat wij al onze gebruikers op ons program verifieren om zo valse profielen te voorkomen. Ook hebben wij een cluster came across toegewijde moderators die rond de- klok werken om Badoo veilig te houden dentro de gebruikers found slechte intenties te weren. Daarnaast maken we gebruik van een fotoverificatie systeem om nepprofielen snel te herkennen dentro de i werken altijd aan nieuwe systemen om dit proces verder te verbeteren. Naast dit alles kunt you een verdacht profiel ook eenvoudig aan ons melden through de Blokkeer dentro de Rapporteer functie perish beschikbaar is actually op elke profiel. Ons class zal de- melding dan meteen kunnen onderzoeken durante snel kunnen ingrijpen.

Ik heb de- klantenservice benaderd en krijg als reactie dat mijn membership nu gemodereerd wordt home badoo

Gelukkig zijn nepprofielen erg zeldzaam, maar ik kan u verzekeren dat we elke melding pass away i ontvangen erg nauwkeurig onderzoeken, authenticiteit en de veiligheid van onze leden was onze prioriteit dentro de staat altijd voorop.

Daarnaast zou ik graag nog benadrukken dat you zeker gratis gebruik kunt maken van Badoo. Iedereen try welkom op ons platform durante iedereen kan een gratis profiel creeren, foto’s toevoegen durante swipen. Zodra u een fits heeft found een ander lid kunnen jullie ook meteen gratis chatten. Als u echter extra wilt opvallen of sneller verbindingen wilt leggen, dan kunt u ook overwegen om de- betaalde versie van onze application te nemen, maar dit are zeker niet verplicht.

Als you uw verhaal wat verder bottom wilt lichten aan ons support-group dan kunt you dit doen through: badoo/opinions from als u eventuele andere vragen heeft dan staan wij u ook altijd graag te woord.

Bogus accounts en account verwijderen onmogelijk

Barst van de phony account, omdat je je voornaam continu kan veranderen en verifieren niet nodig are dating apps social media is..Daarnaast is je membership niet meer te verwijderen, begin emergency room daarom niet aan! ??. Heb daarom al mijn gegevens handmatig verwijderd/geanonimiseerd, maar ben emergency room niet gerust op.

Bedankt voor het plaatsen van uw recensie. Wij vinden het heel erg jammer om te horen dat you dit zo heeft ervaren. Op Badoo werken i emergency room back tough aan om nepprofielen te weren maar omdat Badoo gratis are zijn emergency room helaas soms mensen die hier misbruik van proberen te maken. Wij nemen de- veiligheid into the onze people echter heel erg serieus durante kunnen u garanderen dat wij emergency room alles aan doen om gebruikers satisfied slechte intenties zo grondig mogelijk aan te pakken en te verwijderen. Wij waarderen het ontzettend wanneer een lid een verdacht profiel rapporteert zodat wij het sneller kunnen bekijken durante gelijk kunnen blokkeren. I hopen dat you het profiel onder onze aandacht heeft weten te brengen. Daarnaast maken we ook gebruik van een fotoverificatie systeem dentro de andere verificatie methodes durante kijken i steeds naar nieuwe ideeen om dit proces verder te verbeteren.

Het spijt ons te horen dat u na een bepaalde tijd problemen ervaart satisfied het maken van nieuwe matches. I delen graag een paar van onze toptips fulfilled you om you te helpen meer fits te krijgen.

Daarnaast zou ik graag nog benadrukken dat u zeker gratis gebruik kunt maken van Badoo. Iedereen is welkom op ons platform dentro de iedereen kan een gratis profiel creeren, foto’s toevoegen durante swipen. Zodra u een suits heeft came across een ander lid kunnen jullie ook meteen gratis chatten. Als you echter additional wilt opvallen from sneller verbindingen wilt leggen, dan kunt you ook overwegen om de- betaalde versie van onze software te nemen, maar dit are zeker niet verplicht.

Zou you willen toelichten waarom you ons een onvoldoende heeft gegeven? Wij horen uw views namelijk back graag zodat wij weten hoe wij uw ervaring kunnen verbeteren.

Lascia un Commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

È possibile utilizzare questi tag ed attributi XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>