Ourtime try de datingsite voor singles boven de 50 perish dezelfde interesses delen

Met de 50-plusser als doelgroep begint Ourtime aan een felle strijd om het op te nemen tegen de gevestigde orde. Desire omdat het is actually opgericht in 2018 is actually Ourtime een relatief a€?nieuwe’ datingsite.

Achter de schermen van Ourtime are er echter een betrouwbare partij pass away ervoor american chat online zorgt dat je het naar je zin hebt. Het was namelijk dezelfde partij dat achter de bekende datingsite Lexa pimple. Met Ourtime wil het nu ook de 50-plusser de kans geven om te daten, liefde te vinden, en zoals ze zelf zeggen: a€?Om samen van het leven genieten.a€?

Hoe werkt Ourtime?

Waar sommige datingapps kiezen voor swipen, kiest Ourtime voor de traditionele methode. Ourtime is een datingapp came across profielen, geen poespas, maar wel een aantal handige functies waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Alles draait om deze profielen: het try de plek waar je jezelf presenteert en waar anderen zichzelf aan je voorstellen.

Geen geveeg over foto’s van potentiA«le kandidaten, geen suits na een wederzijdse like, maar zelf op zoek naar profielen pass away aan je wensen en voorkeuren voldoen. En als je call wilt leggen, dan stuur je gewoon een bericht. Dit try een korte samenvatting van hoe Ourtime werkt, maar we leggen ook in detail uit wat de exacte werkwijze was.

Julia, de virtuele advisor

Wie zich inschrijft bij Ourtime wordt geholpen doorway Julie, de virtuele Ourtime-coach. Met behulp van de vragen die gesteld worden kun je op een snelle manier een profile aanmaken. Julia stelt je de vragen en maakt ondertussen je levels gereed om te gebruiken. Handig, want voor je het weet try je accounts gereed en kun je immediate home met het invullen van je profiel.

Profiel inrichten

De foundation van Ourtime zijn de profielen van de singles. Elk top vult een profiel in zodat anderen dit profiel kunnen bezoeken als ze interesse hebben. Na de registratie kun je meteen beginnen came across je Ourtime-profiel a€“ wat al deels try ingevuld door Julia. Hoe beter je dit invult, hoe meer informatie de bezoekers van je profiel hebben over jou als persoon.

Ze zeggen weleens dat een a€?goede voorbereiding het halve werk was’ en voor online dating is dat niet anders. Begin met een voorsprong op anderen door niet meteen te gaan zoeken naar potentiA«le relatiekandidaten, maar maak eerst je profiel tiptop in orde. Vertel wat je mist in het leven, wat je dromen zijn en je diepste wensen; een begeerlijke omschrijving van jezelf. Ben je follower van jazzmuziek? Houd je van filmbiografieA«n? Vaar je zomers graag in een bootje op het Gardameer? Je profielomschrijven was de plek om dit deel van jezelf kenbaar te maken.

Vergeet ook zeker niet een aantal leuke foto’s bottom te voegen naast de verplichte portretfoto. Profielen fulfilled foto’s krijgen veel meer reacties, terwijl profielen zonder foto’s bijna geen aandacht krijgen.

  • Kies een duidelijke, scherp foto van hoge kwaliteit als portretfoto.
  • De portretfoto vraagt om een beeld waarop je gezicht duidelijk te zien is.
  • Controleer of er geen persoonlijke gegevens te zien zijn, zoals je straatnaam, kentekenplaat of bedrijfsnaam.
  • Voeg 2 of 3 further foto’s toe perish iets van je leven tonen.
  • Voeg geen foto’s came across kinderen toe.

Met je profiel ingevuld en de foto’s toegevoegd ben je all set to go. Je curved nu klaar om benaderd te worden doorway andere Ourtime-leden. Als zij interesse hebben om je te leren kennen, wat zij bepalen aan de give van je profiel, dan kunnen ze contact came across je opnemen via je profiel. Andersom kun jij ook op zoek gaan naar leden perish jij mogelijk interessant vindt om te leren kennen.

Lascia un Commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

È possibile utilizzare questi tag ed attributi XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>